Icon

Nyt hus eller renovering - få pris og tilbud

Som seriøs tømrer bygger vi selvfølgelig huse helt fra grunden. Vi samarbejder med dygtige arkitekter og ingeniører til opføring af nye villahuse, kolonihavehuse og sommerhuse. Drømmer du om mere plads, laver vi også forskellige former for tilbygninger som udestuer, gæstehuse m.m.

Ansvar for større projekter
Da vi tilbyder entrepriseløsninger, har du den fordel, at vi tager ansvar for projektstyringen af hele opgaven samt står til ansvar for alle elementerne i huset - hvis det ellers er en samlet entrepriseløsning, vi aftaler. Du slipper derved for at holde hanke i flere håndværkerfirmaer, og du har samtidig kun ét firma at afregne og afholde byggemøder med.

Totalløsninger til dine boligdrømme
Med Bygmesteren behøver du med andre ord ikke involvere andre VVS-firmaer, elektrikere, murere eller andre - vi har baglandet og kompetencerne til totalløsninger. Vi stræber dermed efter at opfylde dine boligdrømme smertefrit og med et flot og stærkt resultat.

Er du interesseret i et prisoverslag eller tilbud på et bestemt hus, kan du kontakte os her.


Kundeudtalelse:
”Jeg har været ganske tilfreds og imponeret over den måde, Bygmesteren har bygget hele mit hus på. Resultatet er virkelig flot alle steder, og det stod færdigt til tiden.”

- Jette Rudolph (komplet hus)

Hus tømrer entreprise
Eksempel på nyt kolonihavehus
Tilbud nyt hus