Icon

Nyt køkken & montering af elementer

Vi giver dig en god pris på køkkenmontering - hvad enten du ønsker et helt nyt køkken eller renovering af dit gamle køkken. Skal du kun have hjælp til montering af elementer, en ny bordplade eller andet, står vi også klar til at hjælpe dig.

Investér i et vigtigt rum
Køkkenet er i dag blandt hjemmets vigtigste rum, og vi er dermed også erfaring med at integrere køkkenet i køkken-alrum (eller samtalekøkken), hvor køkkenet får en meget central rolle i boligen. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører af køkkenelementer - på den måde er vi i stand til at matche de fleste behov og budgetter.

En lang række mulige bordplader 
Bordpladen er et af de mest centrale elementer i mange køkkener. Vi tilbyder et bredt udvalg af bordplader i forskelligt materiale, hvor træ er det mest populære. Er du på et stramt budget, kan du vælge forskellige laminat-plader, og er du til solide trætyper kan du bl.a. vælge mellem forskellige typer egetræ, bøgetræ, ask, lærketræ, valnød osv.

Kontakt os, hvis du mangler inspiration
Savner du inspiration eller sparing til dit fremtidige køkken, så føl dig fri til at kontakte os. Beslutter du dig for at få gjort noget ved køkkenet, taler vi taler først om dine forventninger og udfører derefter opgaven med fokus på finish, holdbarhed og detaljer, så resultatet gør, at du glæder dig til at lave mad i køkkenet.

Du behøver med Bygmesteren nødvendigvis ikke inddrage andre firmaer, da vi anvender faste VVS'ere, elektrikere og murere til køkkenopgaver, der kræver andre fagfolk end en tømrer. 


Kundeudtalelse:
”En tømrer, der er meget kompetent og dygtig til sit håndværk.”

- Tue Bonnén Riis

Nyt køkken-alrum
Elementer til køkken
Køkken-alrum